Het is weer zo ver: kraamvisite. Je wilt met niet met een twaalf in een dozijn cadeau komen aanzetten. Wat is dan een origineel cadeau voor de kraamvisite? Waarmee maak je een echt goede binnenkomer en maak je de ouders en kind écht blij? Is het een luier tas, een luiertaart of toch een voorleesboekje?

Het leukste cadeau

We zochten het voor je uit. Wat blijkt: uit onderzoek is gebleken dat een favoriete knuffel één van de belangrijkste objecten van het kind zijn. Ze hechten zich er sterk aan en biedt geborgenheid en gevoelens van veiligheid. Des te meer een reden om op zoek te gaan naar de perfecte knuffel. En je hoeft gelukkig helemaal niet verder te zoeken, want wij vonden dit voor jou: de happy horse knuffel.

De Happy Horse knuffels zijn zacht, duurzaam, veilig en zijn zeer goed bestand tegen de nodige wasbeurten! Zo blijft de knuffel wel hygiënisch voor de kleine.  Er is een ruim assortiment van happy horse en je kan deze zelfs customizen, oftewel persoonlijker maken. Happy Horse knuffeldoekjes zijn overigens ook populair. Je kan zelfs de naam van het kindje laten drukken op de Happy Horse.

Snel besteld = snel geleverd

Heb je snel een Happy Horse nodig, dan hoef je maar 3-5 dagen wachten voordat je deze binnen hebt. Dat scheelt ook weer de nodige stress! De knuffels voldoen aan de hoogste Europese Veiligheidsnormen, zodat de kleine veilig kan spelen met de knuffel. Happy horse zijn beschikbaar als konijnen, schapen, apen, olifanten, lama’s en nog veel meer dieren. Happy Horses bestaan al meer dan vijftig jaar en zijn een heus begrip geworden. Wil jij een goed cadeau voor ouders en kind waar je echt enthousiast over kan zijn? Dan is een cadeau van Happy Horse dus altijd een perfect idee!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *